Kuchenne Rewolucje w w Pszowie. Gessler znów nie wytrzymała
Ostatni odcinek sezonu „Kuchennych Rewolucji" za nami. Magda Gessler odmieniła restauracje Esencja i Smak w Pszowie. Jak przebiegła rewolucja?
Kuchenne Rewolucje w Pszowie
Patryk i Żaneta są młodym małżeństwem, które szukało swojego sposobu na życie. Gdy nadarzyła się okazja kupna restauracji w Pszowie, postanowili założyć własny biznes i stworzyć restaurację z prawdziwego zdarzenia. Ale Esencja i smak nie przynosi pożądanych zysków? Co idzie nie tak?
Kuchnia okazała się brudna i gospodyni „Kuchennych rewolucji" nie chce w niej gotować. Patryk był jednak innego zdania. Nie kupił także produktów, które były potrzebne do finałowej kolacji.
Magda Gessler zauważyła dużo błędów w prowadzeniu lokalu. Zdecydowała, że po metamorfozie w menu będzie rządzić kuchnia śląska. Restauracja przeszła też remont i zmieniła nazwę – teraz w Pszowie zjemy nie w Esencji i Smaku, ale w Szynku.
Szynk w miejscu restauracji Esencja i Smak
Po Kuchennych Rewolucjach w Szynku w Pszowie dominuje kuchnia śląska. Co poleca Magda Gessler?
Pasztet z byka w cenie 12 zł
Żur śląski na naturalnym zakwasie w cenie 15 zł
Bitki wołowe duszone w sosie grzybowo-winnym w cenie 39 zł
Kaczka po staropolsku w cenie 29 zł
Rolada wieprzowa w cenie 25 zł
Rolada wołowa w cenie 30 zł
Gęś według przepisu Magdy Gessler w cenie 45 zł
RadioZET.pl/SI