Obserwuj w Google News

Kuchenne Rewolucje w w Pszowie. Gessler znów nie wytrzymała

Ida Świerkocka
1 min. czytania
30.11.2017 22:40
Zareaguj Reakcja

Ostatni odcinek sezonu „Kuchennych Rewolucji" za nami. Magda Gessler odmieniła restauracje Esencja i Smak w Pszowie. Jak przebiegła rewolucja? 

Kuchenne Rewolucje w w Pszowie. Gessler znów nie wytrzymała
fot. Player.pl

Kuchenne Rewolucje w Pszowie

Patryk i Żaneta są młodym małżeństwem, które szukało swojego sposobu na życie. Gdy nadarzyła się okazja kupna restauracji w Pszowie, postanowili założyć własny biznes i stworzyć restaurację z prawdziwego zdarzenia. Ale Esencja i smak nie przynosi pożądanych zysków? Co idzie nie tak?

Kuchnia okazała się brudna i gospodyni „Kuchennych rewolucji" nie chce w niej gotować. Patryk był jednak innego zdania. Nie kupił także produktów, które były potrzebne do finałowej kolacji. 

Magda Gessler zauważyła dużo błędów w prowadzeniu lokalu. Zdecydowała, że po metamorfozie w menu będzie rządzić kuchnia śląska. Restauracja przeszła też remont i zmieniła nazwę – teraz w Pszowie zjemy nie w Esencji i Smaku, ale w Szynku.

24129815_823380607834945_1793779931108256746_n
fot. Facebook/Szynk

Szynk w miejscu restauracji Esencja i Smak

Po Kuchennych Rewolucjach w Szynku w Pszowie dominuje kuchnia śląska. Co poleca Magda Gessler?

Pasztet z byka w cenie 12 zł
Żur śląski na naturalnym zakwasie w cenie 15 zł
Bitki wołowe duszone w sosie grzybowo-winnym w cenie 39 zł
Kaczka po staropolsku w cenie 29 zł
Rolada wieprzowa w cenie 25 zł
Rolada wołowa w cenie 30 zł
Gęś według przepisu Magdy Gessler w cenie 45 zł

RadioZET.pl/SI

####default####