Obserwuj w Google News

Kuchenne Rewolucje w Łodzi. Gessler w świecie pizzy i burgerów

Ida Świerkocka
1 min. czytania
26.10.2017 08:46
Zareaguj Reakcja

„Kuchenne Rewolucje" – tym razem Magda Gessler zawita do Łodzi, gdzie przeprowadzi rewolucję w pizzerii Retka. Czy metamorfoza będzie udana? Z jakimi problemami zmagają się właściciele?

Kuchenne Rewolucje w Łodzi. Gessler w świecie pizzy i burgerów
fot. Player

Kuchenne Rewolucje w Łodzi. Restauracja Retka

Łódzka Retkinia to typowe duże osiedle z wielkiej płyty, które powstało w latach siedemdziesiątych XX wieku. Paulina i Janek postanowili otworzyć tam pizzerię i burgerownię. Młodzi narzeczeni zdecydowali się kupić w tym celu niewielki budynek, ulokowany między blokami.

Celem Janka jest zarobić jak najwięcej pieniędzy, by móc odłożyć na przyszłość. Chciałby razem z przyszłą żoną stworzyć sieć burgerowni, najlepiej w całej Polsce. W Retce, bo tak nazywa się lokal otwarty przez narzeczonych, zatrudnieni są znajomi i przyjaciele pary.

Problem stanowi brak klientów, bo konkurencja jest ogromna, a sytuacja finansowa lokalu staje się coraz gorsza. Nic więc dziwnego, że właściciele zdecydowali się wezwać na pomoc Magdę Gessler i całą ekipę „Kuchennych Rewolucji".

Premiera 26.10 o 21:30!

RadioZET.pl/SI

####default####